Vloerisolatie

Vloerisolatie een isolatie maatregel welk anno 2017 veel wordt uitgevoerd. De maatregel vloerisolatie is namelijk niet alleen een zeer comfortverhogende maatregel maar zorgt ook voor de nodige besparing op de energierekening.

De vloer van de woning is vaak koud en dat is de oorzaak van koude voeten in de woning. De koude vloer komt 9/10 keer door een slecht geïsoleerde kruipruimte. En aangezien de kruipruimte zich direct onder de begane grond vloer bevindt trekt de kou vanuit de kruipruimte de woning in.

De begane grondvloer van de woning blijft bij het stoken met de verwarming koud. De verwarming zorgt namelijk niet voor verwarming van de vloer. Heeft u vloerverwarming scheelt dit uiteraard al een stuk. Maar ook als u vloerverwarming heeft kan vloerisolatie zeer veel voordelen hebben. De vloerverwarming zal namelijk minder hard te hoeven stoken om de vloer warm te houden, en zonder isolatie verdwijnt er ook veel van deze gestookte warmte de kruipruimte in.

Vloerisolatie is dus dé oplossing om energie te besparen en af te komen van die vervelende koude voeten in huis.

Bij SCHOTGROEP isolatie kunt u kiezen uit verschillende producten. Door de keuze in product is er altijd één die voldoet aan uw wensen en in uw situatie het beste is.  SCHOTGROEP Isolatie werkt met;  het Neopixels vloerisolatiesysteem, PIF isolatiefolie en ISOBOOSTER.  De keuze van de producten heeft te maken met de jarenlange ervaring welke SCHOTGROEP heeft. Door de verschillende kruipruimten welke wij hebben gezien in de loop der tijd en de verschillende situaties hebben wij gekeken welke producten geschikt zijn om te kunnen toepassen in de kruipruimte.

Naast de voordelen welke u heeft na de installatie van de vloerisolatie zijn er ook tijdens de installatie al veel voordelen aan deze maatregel. De vloerisolatie kan namelijk in de meeste gevallen binnen één dag worden geïnstalleerd, binnen in de woning zijn er geen merkwaardige veranderingen en de medewerkers voeren de werkzaamheden onder de begane grond vloer uit waardoor u geen overlast zal hebben van verschillende medewerkers over de vloer.

Voor informatie over energie, klik hier.