Wat zal ik doen? zakelijk of privé leasen?

Ik ben me sinds een paar weken wat meer bezig aan het houden met kunstwerken omdat ik het toch behoorlijk boeiend vond. Daarom heb ik een paar kleine shops over heel Nederland geopend, u heeft ze misschien hier en daar wel gezien de WHATSUP ART boetiekjes met allerlei kleine kunst artikelen vanuit de hele wereld. Omdat ik hiervoor de veel de weg op moet om mijn zaken in orden te houden en daarnaast voor de aanvulling van de artikelen heb ik dus beslist een auto nodig. Ik heb natuurlijk wel een wagentje maar niet geschikt voor dit soort dingen. Op een avondjes rustig in huis heb ik er de tijd eens voor gepakt om het allemaal eens uit te vissen en wat de mogelijkheden waren om een auto aan te schaffen zonder dat me dit mijn zakken leeg zou halen. Na een poosje googelen tikte ik auto lease zakelijk in en werd meteen doorgestuurd naar een site waar ik alle informatie hierover kon vinden.

Alles wat ik had gelezen bleek net te zijn zoals ik dat had verwacht en ging ik de volgende dag daar meteen een kijkje nemen. Alles werd me prima uitgelegd  en ze vertelde me ook dat ze met enorme veel merken werkten zodat ik uit kon kiezen waar ik me het beste bij voelde. Na het nogmaals goed overwogen te hebben nam ik de stap en tekende het contract. Nu kan ik voor een leuk bedragje gebruik maken van een fijne en geschikte auto voor mijn bedrijfje en doe ik veel meer dingen dan voorheen. Daarnaast ligt de verantwoordelijkheid bij de leasemaatschappij dus hoef ik me daar ook geen zorgen over te maken. Dit was een fantastische uitkomst voor beginners zoals ik dus.