Wie is Daan Le Maire

Daan Lemaire is een zeer vriendelijke kunstenaar die zich voornamelijk bezig houd met de abstracte kunst zowel in zijn schilderwerken als glas-fusion, hij maakt van waterverf zeer mooie meesterwerken die vooral geïnspireerd zijn op de natuur, water, hemel, wind waait door de bomen, regen valt op het land, je kent het misschien wel, maar als je van abstract houd dan zijn deze werken fantastisch, ook maakt hij glas-fusion wist eerst helemaal niet wat dat betekende totdat ik er opeens voor stond, kan het me nog herinneren dat kunstwerk hete de “warme zomeravond” en was met veel kleuren in het glas zelf verwerkt daarvoor dus fusion.

Ik vind abstract mooi en leuk ook om in huis te hebben daar zoals ik al eerder hierboven schreef een liefhebber van de minimalistische stijl ben en een abstract kunstwerk daar heel mooi bij past vooral als je een groot huis hebt speelt dat mooi met elkaar in. Daantje zoals ik hem naar afloop van de expo noemde is al ruim dertig jaar bezig met dit soort kunstwerken en geeft vaak expo´s waar je het allemaal kunt gaan bekijken, ik raad het mijn lezers dan ook zeer aan dat een keertje te doen want zoals ik al zij je hoeft geen echt diepe kennis te hebben van kunst om te zien wanneer iets wel of niet goed gedaan is en het werk van Daan Lemaire is meer dan de moeite waard.